2020. május 31. vasárnapAngéla, Petronella
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Divatos ruhák mackós termetű férfiaknak

2007. augusztus 09. 10:13, utolsó frissítés: 10:13

Először a német divatvásárok történetében a mackós termetű férfiaknak is külön pavilonban mutatták be a következő év slágermodelljeit.

Az Igedo Fashion Fairs évtizedek óta a közép-európai divat egyik kiállítási központja. Több mint félszáz ország 1770 kiállítója vonultatta fel július végén a jövő év női és férfidivatját, ez utóbbin belül először az idén jelent meg az úgynevezett túlméretes ruhák kategóriája.

Fehérneműk, zoknik, harisnyák, fürdőruhák, kiegészítők, valamint az egyedi divattervezői ötleteket felvonultató kreatív kollekciók mind külön csarnokokban szerepeltek a düsseldorfi vásárvárosban.

A szakmabeliek körében nagy sikert aratott az idén ugyancsak először megrendezett "WEARe Düsseldorf" koncepció, amely korunk élenjáró ruházkodási kultúráját mutatja be.

A németországi divatseregszemlén még csekély létszámban vesznek részt saját standdal a volt szocialista országokból érkező - köztük a magyar - gyártók és tervezők. A kereskedők inkább csak a trendeket figyelik, mintsem hogy vásároljanak. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS