2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Salt ‘N Pepára és Bob Marleyra közösülnek legszívesebben a cápák

2007. augusztus 08. 11:08, utolsó frissítés: 11:08

Sikeres a cápák párzásra sarkallása zenével Németországban, olyannyira, hogy immár kialakult a cápasláger-toplista. A kísérletet az motiválta, hogy a német akváriumok keveslik a cápaszaporulatot, és már minden tőlük telhető egyéb párzásserkentő módszerrel próbálkoztak.

A cápapárzás amúgy az akváriumok emberi látogatottságát is élénkíti, mivel igen látványos: a hímek üldözik a nőstényeket, és előfordul, hogy még az uszonyukba is beleharapnak.

A kúra kezdetekor a kísérlet szervezői az emberi ízlésből indultak ki, és romantikus számokat hallgattattak a tengeri ragadozókkal. A cápatoplistán így rajta volt Lionel Richie és Diana Ross Végtelen szerelme (Endless Love). Stílusosan a tengerparti fiúktól, a Beach Boystól is beválogatták a Good Vibrations című dalt.

A cápák azonban máshogy szavaztak. Reakcióik alapján a legjobban a Salt ‘N Pepa Push It című számát szeretik. Második Joe Cocker You Can Leave Your Hat Onja. Harmadik James Last Love Boatja, a negyedik Justin Timberlake Rock Your Bodyja, az ötödik pedig Bob Marley No Woman No Cry-ja. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS