2020. február 21. péntekEleonóra
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Demokrata jelöltre szavazna egy republikánus elnökjelölt lánya

2007. augusztus 07. 13:52, utolsó frissítés: 13:52

Nem apjára, hanem Barack Obama demokrata párti elnökjelölt-aspiránsra szavazna a Republikánus Párt elnökjelöltségére hajtó Rudolph Giuliani lánya.

A Slate című internetes lap híradása szerint a volt New York-i polgármester második házasságából született, 17 éves Caroline "liberálisként" jellemezte magát a Facebook.com közösségi portálon, mi több, az illinois-i szenátor támogatóit tömörítő Facebook-csoport tagjai közé is bejelentkezett.

Ez utóbbi bejegyzést törölték, miután a Slate.com írása megjelent, és a hírt világgá kürtölte az amerikai tömegtájékoztatás; átvette többek között a The New York Times, valamint több tévécsatorna, köztük a CBS és a CNN.

Caroline Giuliani szóvivője közölte, az ősztől a Harvardon tanuló diáklánynak a Facebook-listán való szereplése bizonyos elvek iránti érdeklődést jelez csupán, s nem jelenti azt, hogy bárkit is támogatna az elnökválasztási kampányban.

Az amerikai sajtó nemrégiben arról cikkezett, hogy Caroline és édestestvére, a 21 éves Andrew nem jön ki apjuk harmadik feleségével, Judy Nathannal. Hét évvel ezelőtt hálás téma volt a bulvársajtó számára, hogy kiderült, az akkor még második feleségével házas Giuliani viszonyt folytat a most 53 éves volt ápolónővel. (MTI/AFP/AP/Reuters)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS