2020. április 7. keddHerman
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Százezer fontot ittak el, egyetlen éjszaka

2007. július 26. 13:49, utolsó frissítés: 13:49

105 805 font (494 953 RON) volt egy 19 fős társaság minapi éjszakai italozásának végszámlája az előkelő vendégköréről ismert londoni Crystal lokálban - jelentette szerdán a londoni Daily Telegraph.

Egy Dubajból érkezett üzletember és barátai mulatoztak a hajnali zárásig, elképesztve klub személyzetét is. Fraser Donaldson, az intézmény szóvivője elismerően jegyezte meg: "Húsz éve dolgozom a nightclub-bizniszben, de ez igazi csúcs!"

Az üzletember szombat este érkezett barátaival, először csak egy 25 fontba kerülő Pinot Gris bort rendelt, de nemsokára kijelentette: "azt akarom, hogy egész éjszaka folyjon az ital!"

Kívánsága teljesült. A társaság hajnali zárásig 80 üveg pezsgőt eresztett le a torkán, beleértve egy különleges, hatliteres palack tartalmát - ennek ára egymagában 30 ezer font volt -, valamint egy olcsóbb, háromliteres champagne-ritkaságot 9 600 fontért. Csak a pezsgőért 80 ezer fontot perkáltak le a mulatozók.

Hajnali 5-kor vodkával zárták a bulit: felhörpintették a nyolc "rendes" üvegnek megfelelő mennyiségű Belvedere Methusaleh nevű vodkamatuzsálemet alig 1400 fontért. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS