2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

60 ezer ember víz nélkül: a kereskedőket okolja a bukaresti Rolling Stones-koncert szervezője

2007. július 19. 17:48, utolsó frissítés: 18:15

A bukaresti Rolling Stones-koncert helyszínén ásványvízzel és üdítőkkel kereskedő cégeket okolja a hűsítőhiányért az esemény szervezője, az Events. A cég közleményben kért elnézést a Lia Manoliu stadionban aszalódó nézőközönségtől azért, mert túl hamar elfogytak az üdítők.

Az Events azt állítja: a forgalmazók figyelmét felhívta arra, hogy mintegy 60 ezer ember lesz jelen a közönség, és arra is, hogy a tömeg ki- és beléptetése el fog húzódni. A szervező cég közölte, mivel nem tartozik tevékenységi területéhez az üdítőitalok forgalmazása, az Eventset nem érheti kritika amiatt, hogy több mint kétszáz néző elájult a szomjúság (és a kánikula) miatt.

A szervező vállalkozás munkáját több ezer néző különféle netes fórumokon azért kifogásolta, mert nemcsak hogy hamar elfogytak az ivóvíz-készletek, hanem azért is, mert a stadionon belül csak kevés helyen lehetett egyáltalán üdítőhöz jutni. Ezt az Events azzal indokolja, hogy a biztonsági előírások szerint megállapított menekülési útvonalakat szabadon kellett hagyni, másrészt biztosítani kellett azt is, hogy a színpad a nézőtér legtöbb pontjáról jól látható legyen. (hotnews)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS