2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tony Blair megtanult sms-t írni

2007. július 13. 14:28, utolsó frissítés: 14:28

Tony Blair volt brit miniszterelnök, miután megszabadult a korábbi tisztével járó bokros elfoglaltságoktól, végre megtanulta, hogyan kell SMS-t küldeni mobiltelefonjáról.

Amikor azonban nemrég elküldte az elsőt, a válasz - mint azt ő maga vallotta meg népes hallgatóságának - a következő volt: "Maga kicsoda?".

Őfelsége kormányának volt vezetője a londoni Wembley-stadionban csütörtök este rendezett munkáspárti jótékonysági esten maga tréfálkozott azzal kapcsolatban, milyen gondokkal jár számára az, hogy újra (majdnem) egyszerű állampolgárrá vált.

Elmesélte, hogy most, miután neki magának kellett kezelnie még októberben megvásárolt első, Red Motorola típusú maroktelefonját, nehézségekbe ütközött. Végül sikerült elküldenie egy sms-t, amelynek összegét egy Afrikában dolgozó jótékonysági szervezetnek kellett volna megkapnia - és ekkor érkezett a meglepő válasz.

A politikus, aki ma a közel-keleti rendezésben közvetítő nemzetközi kvartett új megbízottja, bevallotta azt is: az új helyzetben meglepődött, hogy autójának sofőrje megállt egy piros lámpánál - miniszterelnökként ugyanis megszokta, hogy kocsijának vezetője ügyet sem vet a közlekedési jelzésekre. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS