2019. október 20. vasárnapVendel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egy évvel korábban ért oda az esküvőre

2007. július 12. 12:03, utolsó frissítés: 19:32

Egy évvel korábban érkezett egy esküvőre Kanadából Walesbe egy férfi - ami feltehetően elsietési Guinness-rekord.

Az illető még az év elején kapott egy e-mailt a barátjától, aki tudatta, hogy megnősül július 6-án. A torontói férfi csodálkozott, hogy miért péntekre teszik a nagy napot az esküvők szokásos szombatja helyett, de becsomagolta "ünneplő" ruháját, megvette repülőjegyét - 2500 új lejnek megfelelő összegbe került - és elutazott 5600 kilométerre, Cardiffba.

Megérkezve telefonált barátjának, kérdezve, hol és hány órakor lesz az esküvő. Azt már nem tudni, melyikük lepődött meg jobban: a kérdezett a kérdéstől, vagy a kérdező a választól, mármint hogy jövőre lesz az esküvő.

A félreértés és a felesleges utazás ellenére a torontói férfi remekül érezte magát Cardiffban: örült, hogy mennyire megnevettette barátait.

"Időutazónak csúfolnak, állandóan megkérdezik, hány óra és a legfrissebb újságok dátumait mutogatják" - mondta a The Daily Telegraph című brit lapnak.

"És legalább sikerült sietségemmel kiverekedni magamnak a biztos megemlítést az esküvői beszédben, úgyhogy jövőre megint jövök! - tette hozzá.(mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS