2020. február 28. péntekElemér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hazai bulvár: Băsescu lánya beleszeretett Hrebenciuc fiába

2007. június 29. 13:09, utolsó frissítés: 13:09

Traian Băsescu lánya beleszeretett édesapja egyik legnagyobb politikai ellenfelének a fiába – ez a hazai bulvársajtó egyik vezető témája. A topmodell-szépségű lány, Elena Băsescu ugyanabba a baráti körbe tartozik, mint a PSD fő-háttérszervezőjének tartott Viorel Hrebenciuc fia.

Az egyetemi tanulmányai vége felé közeledő Elena és Andrei kapcsán kiderült, komolyabb érzelmeket táplálnak egymás iránt. A szerelmi viszonyt eddig senki sem cáfolta.

Az apák viszonyát távolról sem a harmónia határozza meg: Băsescu főként Hrebenciucot hibáztatta amiatt, hogy a parlamentnek áprilisban sikerült őt felfüggesztenie államfői tisztségéből.

A közöttük lévő nézeteltérés az elnök leváltására szervezett népszavazási kampányban annyira elfajult, hogy az államfő a Romániát leszegényítő oligarchák közé sorolta Hrebenciucot, mire a legképtelenebbnek tűnő politikai alkuk mestereként emlegetett Hrebenciuc "izzadságszagú részegesnek" nevezte a felfüggesztett elnököt.

És a visszavágó: Băsescu Andrei édesapját a bőre színe alapján "rózsaszín patkánynak" nevezte.

A bulvársajtó máris Romeo és Júlia-helyzetet emlegetett, de a drámával ellentétben úgy tűnik, a két család nem avatkozik az Elena-Andrei páros ügyeibe. Hrebenciuc máris békülékenyebb hangnemet ütött meg. Kijelentette, hogy az ellentétes politikai nézeteket vallók között előfordulnak hevesebb összeszólalkozások, mert így működik a demokrácia. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS