2020. június 1. hétfőTünde
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kétszer kapta el a rendőrség egy nap alatt a szatmári autótolvajt

2007. június 12. 11:23, utolsó frissítés: 11:23

Egy hónapos körözés után véletlenül fülelte le a rendőrség a 17 éves szatmár megyei Apa községbeli autótolvajt, B. Gheorghe Danielt. A fiú június 7-ről 8-ára virradó éjszaka Ploieşti-en egy Dacia márkájú személygépkocsi eltulajdonításán fáradozott.

A kivizsgálás során bebizonyosodott, hogy alig három hét alatt 5 autó lopott el a tinédzser. Május 14-én éjszaka pedig 7 autót rongált meg könnyebben miközben egy másik, lopott autót vezetett. Akkortájt a rendőrök annyi információval rendelkeztek, hogy egy 20 év körüli fiatalról van szó, aki bermudanadrágot és kockás inget visel – nyilatkozta egy szemtanú.

Június 7-én a rendőrségi rajtaütés után Daniel bevallotta az összes lopását, a ploiesti-i törvényszék a fiú ügyének szabadlábon való kivizsgálását rendelte el. Ugyanaznap Sinaián ismét elkapták a fiút amint egy Daciát próbált ellopni. A hatóságok úgy határoztak, hogy továbbra is szabadlábon lesz a fiú amíg ügyét kivizsgálják, de mivel közveszélyesnek nyilvánították, beutalták a prahovai ideggyógyászatra. (libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS