2020. február 21. péntekEleonóra
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Neoton Família koncerttel ünnepli szülinapját a Sugás

2007. június 04. 19:12, utolsó frissítés: 19:12

Ingyenes Neoton Família koncerttel ajándékozza meg Sepsiszentgyörgyöt a 25. születésnapját ünneplő Sugás nagyáruház. A szervezők ígérete szerint a június 30-án, 20 órától a Sugás nagyáruház előtti téren sorra kerülő rendezvény lesz az eddigi legnagyobb erdélyi Neoton-koncert. A rendezvényt beharangozó mai sajtótájékoztatón Csepregi Éva énekes elmondta: bár elkészült néhány új daluk is, az élő koncerten az összes régi nagy slágerüket játszani fogják.

Szabó Csilla, a Sugás igazgatója elmondta a Transindexnek: komoly gondot fordítottak a koncert fény- és hangtechnikájára, a tervek szerint a színpad két oldalán két nagy videoprojektor közvetíti a lengőkamerás felvételeket. Elárulta: a Neoton előzenekara a bukaresti Compact lesz.


Az 1982-ben megnyitott nagyáruházat 1989 után privatizálták, és átépítése, korszerűsítése mostanig tartott. Mára sikerült a régi áruházat egy modern mallszerű bevásárlóközponttá alakítani, ennek a folyamatnak a lezárása is lesz ez a koncert, amelyre 25 évvel a nyitás után kerül sor – fejtette ki Szabó Csilla. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS