2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szebenben lép fel a The Gathering és a Within Temptation

2007. május 22. 14:49, utolsó frissítés: 14:51

A háromnapos nagyszebeni ArtMania zenei fesztiválon a számos külföldi és román sztárvendég mellett fellép a holland Within Temptation és a The Gathering is. Európa erdélyi kulturális fővárosának történelmi főterén a kemény műfaj nagyjai koncerteznek június 15-17. között.

A díszvendég, a budapesti Sziget fesztiválra is hivatalos Within Temptation először lép fel Romániában. További fellépők: My Dying Bride, a brit
Anathema, a német metálzene fenegyerekének számító Haggard (a tervek szerint szimfonikus kísérettel), valamint a Nightwish basszusgitárosa vezette finn Tarot.

A román rock ősapái, az Iris, a Celelalte Cuvinte, valamint a Cargo is koncertet ad a szebeni főtéren, de fellép a Luna Amara, a Vita de Vie és az Altar is.

Az Anathema két meghatározó személyisége, Vincent és Danny Cavanagh szűkkörű akkusztikus koncertet ad a Szebenhez közeli Kisdisznód (Cisnădioara) várában, viszont az ide szóló jegyek a meghirdetés pillanatától számított 48 órán belül elfogytak. A fesztivál három napjára (június 15-17.) a bérlet 120 lej, a szombati napra, amikor a Within Temptation, My Dying Bride, The Gathering és a Tarot lép fel, egy jegy 75 lejbe kerül. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS