2020. január 18. szombatPiroska
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Székelyföldön koncertezik a Médiabefutó-nagydíjas Katapult

2007. május 16. 10:23, utolsó frissítés: 10:31

A tavaly alakult Katapultnak mostanra érett össze egy önálló műsora, amelyet a zenekar május 18-án, pénteken este 8 órától a székelyudvarhelyi G pont Pub-ban, 19-én, szombaton pedig a csíkszeredai AMI klubban mutat be. Leginkább a Mediabefutó 2006 országos tehetségkutató versenynek köszönhetően tett szert népszerűségre a kolozsvári banda. Rászolgáltak a sikerre, hiszen első perctől, ahogy a nagyközönség elé léptek, profi megszólalással és feszes rock muzsikával lepték meg a hallgatóságot.

Klasszikus rockfelállásra számíthat az, aki kíváncsi a koncertre: a ritmuszekciót Murányi János (dob) és Miklós György (basszusgitár, ex-Knock Out) alkotja, a gitáros teendőket Hajdú Zsolt Jimi látja el, az ének pedig Szász Emőke és Márton Ákos feladata. A tagok Erdély különböző városaiból verbuválódtak össze, van köztük, nagykárolyi székelyudvarhelyi, csíkszeredai és kolozsvári zenész.


A zenekar egy éve létezik, de a tagok közül senki nem kezdő, korábban jónéhány bandában megfordultak már. Elkészült egy három számos bemutatkozó anyag, amely a Médiabefutón is sikert hozó Pontazin slágerükről kapta címét, mindhárom dal letölthető a zenekar honlapjáról, illetve a Médiabefutó oldaláról. A zömében saját dalokat tartalmazó repertoár dallamos, néhol erőteljes rockzene társaságában dübörög majd, előbb a G pont-ban majd az AMI-ban.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS