2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Schwarzi nélkül készül a Terminátor 4.

2007. május 12. 12:02, utolsó frissítés: 12:02

Hamarosan megkezdődnek Terminátor 4. előmunkálatai, ám Arnold Schwarzenegger nélkül, aki egyébként is kormányzói teendőivel van elfoglalva - olvasható az E! Online nevű, Los Angeles-i szórakoztatóipari hírportálon.

A film nem a korábbi három rész folytatása lesz, hanem egy új trilógia első része. Éppen ezért a cselekmény egyelőre szigorúan titkos. Mivel a T4-et 2009-ben tervezik bemutatni, és Schwarzenegger kormányzósága 2011-ig tart, az egykori testépítő bajnok már csak ezért sem igazán vállalhatná a szereplést, bár semmiféle törvény nem tiltja, hogy amerikai kormányzóként filmben játsszon. De mint Schwarzenegger szóvivője elmondta, a hírességnek egyáltalán nem áll szándékában a T4-ben szerepelni.

A Terminátor-sorozat több mint egymilliárd dollár bevételt hozott világszerte azóta, hogy az első részét 1984-ben bemutatták. Noha az eddigi siker és a rajongótábor jórészt Schwarzi imidzsén alapul, a szórakoztatóipari szakemberek nem tartanak attól, hogy az egykori testépítőbajnok nélkül nem érhetnek el akár még átütőbb sikert. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS