2020. február 21. péntekEleonóra
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ittasan ment járművezetői vizsgára

2007. május 09. 14:04, utolsó frissítés: 2007. május 11. 09:13

A megengedettnél háromszor magasabb véralkohol-szinttel ment járművezetői vizsgára egy német férfi, meg nem szerzett jogosítványa így már a kezdet kezdetén hosszú időre "ugrott".

Amikor a 27 éves jelölt az ország nyugati részében lévő Brensdorf városban megjelent a próbatétel színhelyén, mind az oktatója, mind a vizsgabiztos alkoholszagot érzett a leheletén, kérdőre is vonták, de ő határozottan tagadta, hogy ivott volna.

Mint a rendőrség szóvivője elmondta, a férfit ezután hagyták beülni a kocsiba a volánhoz, de olyan rosszul vezetett, hogy a közbeavatkozásra kész vizsgabiztos egy rendőrőrs felé irányította az újoncot, anélkül, hogy az tudta volna, hova tartanak tulajdonképpen. Amint odaértek, a biztos megálljt vezényelt, majd kiszállította és az őrsre vitte a férfit. Az ott elvégzett ellenőrzés kimutatta, hogy véralkohol-szintje jóval a megengedett érték fölött van.

A történtek után az illetőnek "jó hosszú ideig" kell várnia, míg újból vizsgázni engedik - mondta a rendőrségi szóvivő. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS