2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ufóinvázió: Moldvában és az Erdélyi Szigethegységben is földönkívüliek jártak

2007. április 27. 09:32, utolsó frissítés: 11:16

Azonosítatlan tárgy ébresztett fel egy bákói férfit hétfő éjszaka. A férfi a háza fölött egy össze-vissza röpködő fénylő testet látott, amelyről azt állítja, nem repülő volt. A szokatlan jelenséget lefilmezte. Az eset rettenetesen megdöbbentette a bákóit, aki biztos benne, hogy nem valami földről származó tárgyat vagy lényt látott hétfő éjjel.

Moldva után az Erdélyi Szigethegységben is földönkívülieket véltek felfedezni. Dévától 70 kilométerre a Ribicsora völgyében két azonos méretű kör látható a talajban. A körök között néhány száz méter távolság van, nagyjából azonos méretűek, bár egyikük a csúszós talaj miatt deformálódott. A közöttük nőtt fű teljesen más, mint a környéken található növényzet. A helybeli mócok azt állítják, hogy ufók által hagyott nyomokról van szó.

A gabonaköröket és más, gigantikus méretű geometriai alakzatokat tréfás kedvű emberek hozzák létre - állítják a szakértők, akik szerint Ribicsorán kivételesen nem erről van szó. Hiszen nem egyedülálló az eset: Hunyad megyében többször is történtek különös jelenségek, amelyeknek a kivizsgálása még folyamatban van. (antena3)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS