2020. február 28. péntekElemér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Étteremben hagyta a férfiasságát

2007. április 25. 13:10, utolsó frissítés: 13:10

A londoni belváros egyik pizzázójának döbbent közönsége előtt szabadult meg saját nemi szervétől egy megzavarodott - feltehetőleg lengyel - férfi, akinek öncsonkító mutatványára egyelőre nincs magyarázat.

A The Sun tegnapi beszámolója szerint a London központjában lévő Zizzi étterem kétszáz vendége arra figyelt fel, hogy a 35 éves - akkor még - férfi őrjöngve beront a helyiségbe és a konyhapultról felkap egy hatalmas kést. Az illető ezután felpattant az egyik asztalra, letolta nadrágját, és egyetlen suhintással levágta saját nemi szervét.

Az alig néhány másodpercig tartó, de annál véresebb jelenet után az elborzadt vendégsereg sikoltozva özönlött az utcára. Szinte ugyanabban a pillanatban megérkeztek a rendőrök is, akik a lemetélt testrészt megkeresték, jégkockák közé tették és a könnygázspray-vel megfékezett, megbilincselt tulajdonossal együtt a londoni St. Thomas,s kórházba szállították.

Itt a sebészek hozzáláttak a helyreállító műtéthez, amely a Királyi Sebészi Kollégium szerint az első ilyen beavatkozás volt Nagy-Britanniában. A legnagyobb brit tömeglap beszámolója szerint azonban egyelőre nem tudni, hogy a visszavarrt szerv képes lesz-e összes korábbi funkciója maradéktalan ellátására.

A rendőrség a férfiról nem tud sokat, mert igazoló okmányok nem voltak nála, csak annyi sejthető, hogy lengyel állampolgár. Az öncsonkítót gyógyulása után pszichiátriai vizsgálatoknak vetik alá, és - hogy megvédjék saját magától - elmekórtani őrizet alá helyezik. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS