2020. február 21. péntekEleonóra
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elena Ceauşescu szilikonmelleket akar

2007. április 16. 16:50, utolsó frissítés: 16:50

Nem elnökfeleség, nem is tudós, még csak nem is vegyész, egyetlen közös tulajdonsága a kommunista korszak hírhedt "vezérnőjével", hogy őt is Elena Ceauşescunak hívják.

Elena Ceauşescu egy 19 éves Vâlcea megyei lány, aki a Hyperion Egyetem újságírói szakára jár, és televíziós karriert szeretne befutni: híradós vagy műsorvezető akar lenni.

Elena az egyetem mellett jelenleg modellkedik, 1,74 m magas, 55 kg-os és majdnem tökéletes méretekkel rendelkezik. 15 éves korában gólyakirálynő lett, aztán Miss Pedagógia, majd 2005-ben a Miss Tengerpart címet is elnyerte. Egy craiovai modelltanfolyam elvégzése után szinte minden Vâlcea megyei divatbemutatón részt vett, több díjat is nyert, de nem akarja a modellkedést folytatni.

„A nevemnek köszönhetem, hogy mindenütt előtérbe kerültem. Sokat tréfálkoztak velem miatta, de minden rosszindulat nélkül.” ­ nyilatkozta a lány a Libertatea napilapnak.

Időnként egy neves modellügynökség közvetítésével meghívják műsorvezetőnek vagy szépségversenyekre. Így vett részt hoszteszként Adrian Mutu római esküvőjén is. 2005-ben megnyerte a Miss Olimpia szépségversenyt, de a Miss Románián nem sikerült diadalmaskodnia.


Élete álma, hogy műsorvezető legyen és szólóénekes. „A líceumban egy barátnőmmel megalakítottuk a Dilema együttest. Az éjszakákat akkoriban azzal töltöttem, hogy az érettségire tanultam és mellette dalszüvegeket írtam az együttesnek" - mesélte Elena.

Saját bevallása szerint nincsenek gátlásai, egyáltalán nem habozna levetkőzni egy férfimagazinnak: „Nincsenek komplexusaim, de mivel nem túl nagyok a melleim, ezért gondolkodtam a szilikonbeültetésen.”
(libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS