2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Betoppantak a bulira a srácok, és szétverték a házat

2007. április 13. 14:52, utolsó frissítés: 14:52

20 ezer fontnyi kárt okozott 20 brit fiatal, akik egy 17 éves kislány 30-40 fősre tervezett zártkörű házibuliján jelentek meg.

A megvadult fiatalok mindent tönkretettek, ami csak útjukba került. Betörték az összes ablakot, kiborították a szekrényeket. A ruhákra - többek között a házigazda édesanyjának esküvői ruhájára - hánytak és vizeltek, cigarettával kiégették a bútorkárpitokat, az összetört poharak és italos üvegek szilánkjait beletaposták a padlóba és a szőnyegekbe, ráadásul még a plafonból is kitépték a lámpákat.

Rachel Bell csak egy szolid hétvégi házibulit akart, amíg szülei távol vannak. Valaki azonban a MySpace közösségi portálon elkezdte hirdetni a bulit avval a felszólítással, hogy "verjük szét az átlagcsalád átlag-házibuliját!" A brit fiatalokra akkora hatással volt az ötlet, hogy még Londonból is érkeztek az onnan több mint 400 kilométerre fekvő észak-angliai Woodstone Village-be.

A The Sun című brit bulvárlap honlapján megjelent beszámoló szerint a szomszédok kihívták a rendőrséget, s golfütővel felfegyverkezve maguk is megpróbálták megállítani a rombolást, mindhiába. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS