2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

20 ezer fontot fizetett plasztikai műtétre, de még mindig szűz

2007. április 04. 14:23, utolsó frissítés: 14:24

A pakisztáni származású, jelenleg Nagy-Britanniában élő Sahnaz Khan már a harmincas éveiben járt, de még egyetlen párkapcsolata sem volt. Ezért úgy döntött, hogy változtatni fog a külsején.

Shanaz 1999 óta 20 ezer fontot költött különböző plasztikai műtétekre: két orrműtét, különféle krémes kezelések, ránctalanítás, majd a szem alatti táskák eltüntetése után még gödröcskéket is operáltatott az arcára. Amikor mindezzel megvolt, jöhetett a tartós smink tetoválása.

Mára 41 éves, és még mindig nem sikerült senkit elcsábítania, habár saját bevallása szerint, most végre jól érzi magát a bőrében. A Daily Mail-nek adott interjújában nyilatkozta: "Mindig is tudtam, hogy idősebb anyuka leszek. Nem hiszem, hogy veszítenék a termékenységemből, most sőt a koromnál jóval fiatalabbnak érzem magam. A szervezetem tökéletesen működik. Nem szégyellem bevallani, hogy még szűz vagyok, mert még nem találtam meg álmaim hercegét. Először érzem úgy, hogy a személyiségem és a külsőm összhangban van. Végre bízom önmagamban. Egyáltalán nem gondolom, hogy túl késő lenne férjhez mennem és családot alapítanom. Még csak most kezdődött el az életem."(antena3)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS