2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Testéhez kötözött krokodillal akart átkelni az egyiptomi határon

2007. március 27. 13:52, utolsó frissítés: 13:52

A testéhez kötözött élő krokodilokkal akart átkelni egy nő az egyiptomi-gázai határon, az őröknek az tűnt fel, hogy a nő "furcsamód volt kövér" - közölték hétfőn hivatalos források.

A szokatlan alkatú nő a rafahi átkelőhely biztonsági őreinek figyelmét is felkeltette, akik a gyanúsított motozásakor három, egyenként 50 cm hosszú, bekötözött szájú krokodilt találtak a nő derekához kötözve - közölte az átkelő európai megfigyelőcsoportjának szóvivője.

Maria Telleria szerint a nő nagyon furcsán nézett ki, még annak ellenére is, hogy sok ruhába és lepelbe öltözve próbált átkelni a határon. A sikoltozások és a hüllők keltette hisztéria lecsillapodása után mindenki csodálta, hogy miként volt képes valaki a testére krokodilokat rögzíteni.

A különös csempész végül az állatok nélkül léphetett át a határon, a krokodilokat visszaküldték Egyiptomba.

Az átkelő palesztin őreinek szóvivője szerint gyakran próbálnak meg átcsempészni kisebb állatkerteknek és magánszemélyek jó áron eladható egzotikus állatokat Gázába: egy nő a derekához erősített majommal bukott le, másoktól egzotikus madarakat, sőt egy utastól egy tigriskölyköt koboztak el.

A krokodilokat darabonként 500 dollárért lehet eladni Gázában, ami durván egy ottani alacsony rangú rendőr kéthavi fizetésének felel meg. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS