2020. február 28. péntekElemér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Pechük volt a füvezéssel a holland-román meccsről hazatérő temesvári drukkereknek

2007. március 27. 13:32, utolsó frissítés: 2007. március 28. 17:00

Hollandiából hazatérő temesvári egyetemistáknál találtak 31,6 gramm marihuána származékot az útlevélkezelők a magyar-román határon, a kiszombori átkelőnél kedden hajnalban. A hazafeletartó utazókat közösen ellenőrző magyar és román határőröknek feltűnt, hogy egy gépkocsival Hollandiából hazatérő néhány fiatal kissé feldobottnak tűnik, a sofőr pedig egy cigis dobozt dob ki az egyik kukába.

Az öt román fiatal Temesváron egyetemista, elmondásuk szerint a Románia-Hollandia focimeccsen voltak és nagyon örültek a döntetlennek. A gépkocsi átvizsgálásakor azonban három csomagban összesen 31,6 gramm, marihuána származékot találtak az útlevélkezelők. A drukkerek elismerték, hogy övék a kábítószer, ellenük a hazai hatóságok járnak el.

A szombati Románia-Hollandia meccs eredménye null-nullos döntetlen volt. Ennek nyomán a román válogatott a 2008-as EB selejtezőinek G csoportjában a harmadik helyen áll. A válogatott ugyanúgy nyolc pontot ért el eddig, mint a második helyen álló Bulgária. A csoportelső a holland válogatott, mely öt selejtezőmérkőzés után 11 pontot szerzett. (mti, hotnews)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS