2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bukarestben és Budapesten is fellép a Rolling Stones

2007. március 23. 11:27, utolsó frissítés: 15:49

Végre hivatalosan is megerősítette a Rolling Stones, hogy idén nyáron fellépnek Romániában. Mick Jagger tegnap online sajtótájékoztatón jelentette be nyári európai turnéjuk időpontjait és helyszíneit.

A koncertre a fővárosi Lia Manoliu stadionban kerül sor július 17-én. A legolcsóbb, 87-137 lejes jeggyel a pályáról lehet majd nézni a koncertet. Egy állóhely a tribünön 97 lej lesz, egy ülőhely ára 137 lejnél kezdődik. A VIP-páholyba 797 lejért lehet majd beülni.

A jegyeket péntektől, március 23-tól vásárolhatják meg a Rolling Stones romániai fanklubjának tagjai.A fellépés szponzora a Vodafone: a mobilcég előfizetői március 28.-április 1. között vásárolhatnak jegyet. Áprilistól kerülnek szabadárusításba a belépők, a forgalmazó a Diverta irodaszerbolt-hálózat, illetve online is lehet majd jegyet vásárolni. Egy korábbi kiszivárogtatás arról szólt, hogy a koncert ingyenes lesz.

Magyarországon július 20-án lép fel a csapat, a Puskás Ferenc stadionban. A Népszabadság információi szerint a koncertet a Live Nation Hungary (volt Multimedia Concerts) szervezi, a jegyeket március 30-tól kezdik árusítani 8900 és 25 000 forint közötti áron. (hírszerk., nol)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS