2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dubaj után most Moszkvában is: rózsaszín taxi csak nőknek

2007. március 20. 10:19, utolsó frissítés: 10:25

Egy moszkvai taxitársaság azzal kívánja növelni a keresettségét, hogy rózsaszín taxikat működtet, csak nőknek. A kényelmes, biztonságos, és pontos autóknak nagy sikerük volt az orosz nőknél. A taxitársaságot üzletasszonyok hozták létre, szlogenje: Biztonságos és kényelmes.

A cég választási lehetőséget biztosít azoknak a nőknek, akik megelégelték az udvariatlan taxisofőröket. "Azért hoztuk létre ezt a társaságot, hogy a nőket ne rabolják ki, és ne erőszakolják meg a sofőrök. Egy nő legtöbbször nincsen biztonságban egy férfi mellett. Nekem is és a barátnőimnek is voltak hasonló problémáink, ezért határoztuk el, hogy elindítunk egy komoly vállalkozást, egy taxitársaságot csak nőknek és gyerekeknek. A férfiak is beülhetnek a taxiba, de csak akkor, ha egy nő kíséretében érkeznek" -- mondta a társaság igazgatója, Elena Fomina.

A vállalkozás sikeres, hiszen hét hónap alatt kettőről tizenháromra növekedett az autók száma, és még tizenhárom autót rendeltek. A taxik éjjel-nappal működnek, körülbelül 5 ezer hívásuk van havonta. (antena3)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS