2020. július 9. csütörtökLukrécia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Több férfi alszik plüssmacival, mint nő

2007. március 19. 16:36, utolsó frissítés: 16:36

Több brit férfi alszik plüssmackóval, mint nő - derítette ki egy brit felmérés. A kétezer megkérdezett közül a férfiak 20 százaléka vallotta be, hogy maga mellé fektet egy mackót éjszakára, míg a nőknek csak 15 százaléka alszik plüssökkel. A felmérés a "jó éjszakát öleléseket" is felölelte, s mint kiderült: 63 százalékos azok aránya, akiknek szükségük van az ilyen esti búcsúztatásra. A felmérést egy olyan brit szállodalánc rendelte meg, amely hatalmas, ölelhető, kétkarú párnákkal szolgál vendégeinek az édesebb álomhoz.

Ami az illatokat illeti, a nők ragaszkodnak jobban férfitársukéhoz: 8 százalékuk permetezi be a párnát a férfi aftershave-jével, míg a férfiaknak csak 3 százaléka aromásítja az ágyneműt nőnemű társa kölnijével.

Arra is rákérdeztek a felmérők, hogy mackók helyett ki lenne a legszívesebben látott emberi hálótárs. A toplistát a férfiaknál Angelina Jolie amerikai színésznő vezeti, a nők pedig leginkább Johnny Depp ugyancsak amerikai színészt dugnák az ágyukba - adta hírül a Sky News. (MTI-Panopráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS