2020. június 5. péntekFatime
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

70 éves néni üldözött szerelmével egy 79 éves bácsit

2007. február 13. 12:33, utolsó frissítés: 12:33

70 éves néni üldözött a szerelmével egy 79 éves bácsit Japánban, aki végül kétségbeesésében a bíróséghoz fordult. A nő azonban a rendőrségi tilalom ellenére 2006 júliusa és októbere között hétszer erőszakkal behatolt "szíve választottjának" otthonába. Ezenkívül több mint kétszáz szerelmes levéllel bombázta a 79 éves férfit, továbbá 85 alkalommal rendbe tette annak családi sírboltját, hogy kegyeibe férkőzzön.

Azt követően, hogy a rendőrség eltiltotta őt a férfi felkeresésétől, 8000 eurónak megfelelő összeget csikart ki szíve választottjától. A pénz egy részét arra fordította, hogy megszerezze a jogosítványt, majd amikor ez sikerült, az addigi gyalogost autós üldözés váltotta fel.

A 70 éves néni időnként elkeseredhetett érzelmeinek viszonzatlansága miatt, ezzel magyarázható talán, hogy - a vádirat szerint - olykor-olykor fenyegető leveleket is küldött kőszívű imádottjának.

Az államügyészség tízhónapos szabadságvesztés kiszabását indítványozta, mert nagyon valószínűnek tartja, hogy különben a vádlott tovább zaklatná az öregurat. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS