2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Testápolás tetőtől talpig: kozmetikai seregszemle Düsseldorfban

2007. február 07. 15:46, utolsó frissítés: 15:46

Minden a szépség körül forog március 23. és 25. között Düsseldorfban, a németországi divat fővárosában. A Beauty International Düsseldorf a kozmetikus, köröm és lábápoló szakemberek meghatározó nemzetközi seregszemléje, ahol több mint ezer kiállító és márka mutatkozik be termékeivel és szolgáltatásaival.

A kozmetika legújabb trendjeivel ismerkednek itt meg a világ minden tájáról érkező szakemberek. Az idén ötvenezer látogatót várnak. Az elmúlt években folyamatos változáson ment keresztül a kozmetikai kezelés. Ennek során a hagyományos tüneti módok helyébe egyre inkább az átfogó kezelés lép. A jövőben az orvosok és a tudósok szorosan együttműködnek majd a kozmetikusokkal - olvasható a vásárrendezők sajtó anyagában.

A körömépítők legfontosabb fórumán a szakmai látogatók átfogó képet alkothatnak az új termékek, ápolási rendszerek és feldolgozási módszerek teljes kínálatáról a zselés anyagoktól a szórópisztolyos rendszereken és az elektromos körömreszelőkön át egészen a műköröm keményítő, ultraibolya lámpákig.

Egy felmérés szerint a szakmai látogatók 35 százaléka a lábápolási témák iránt érdeklődik. Külön csarnokban vonulnak fel a wellness egyre táguló fogalomkörébe tartozó módszerek, kúrák, programok, cégek és termékek. A vásáron idén is számos versenyt rendeznek és rangos szakmai díjakat osztanak ki. (MTI-Panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS