2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Erotikus masszázs eperrel és tejszínhabbal

2007. február 01. 09:59, utolsó frissítés: 10:30

Nagy a konkurencia a bukaresti masszázsszalonok között. Csak azok a élik túl a versengést, akik valami újítást, valami különlegeset tudnak hozni a kínálatba.

A Just Dolls masszázsszalonban dolgozó lányoknak az esztétikai kritériumokon túl legalább két világnyelvet kell beszélniük, általános műveltséggel kell rendelkezniük, és kellemes társalgóknak kell lenniük.

A legkeresettebb szolgáltatás a Kebana masszázs: a vendéget banánnal, szőlővel, eperrel és dinnyével kényeztetik. Az árak 150 és 400 lej között vannak. „A vendégek kívánságait a jóérzés határain belül teljesítjük, ha tejes pezsgőfürdőt kér, akkor azt kap, ha tejszínhabos masszázst, akkor azt” – mondja Dana, a szalon menedzsere. „Szigorú szabályok vannak nálunk. Nem szabad megérinteniük a klienseknek a lányokat, és nem is kérhetnek mást tőlük, mint ami a cég ajánlatában benne van: relaxáló masszázs virágokkal, gyümölcsökkel és tejszínhabbal. A lányoknak nem szabad semmiféle szexuális, vagy egyéb jellegű tevékenységre bátorítaniuk a vendéget.” - meséli a menedzser.

A Just Dolls-ba a felső tízezerbe tartozó nők is járnak. „Itt egy kis nyugalmat találok”,– mondja Ela, akinek épp most karcolták meg kulccsal a vadiúj Mercedesét. „A robbanás határán, könnyekkel a szememben érkeztem, késve, egy találkozóra. Ezek a lányok kezelésükbe vettek, és mostmár nem érdekel semmi sem.”

Az itt dolgozó lányok 19-23 év közöttiek, egyesek egyetemisták, mások felvételizni készülnek, vagy épp csak elvégezték az egyetemet. A szüleik általában nem tudják, hol dolgoznak. „Nagyon nehéz lenne megérteniük, hogy itt dolgozom. Egyetemista vagyok, a szüleim nem tudnak támogatni. Ha megmondanám, hogy erotikus masszőrként dolgozom, nagyon megbántanám őket.” - mondja Luana, az egyik masszőr.(libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS