2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szexuális felvilágosító könyvet írt egy kínai szűzlány

2007. január 29. 10:47, utolsó frissítés: 10:47

Tanítsd magad a szexre címmel írt nemi felvilágosító könyvet egy 21 éves kínai lány. A kötet már megjelenése előtt nagy érdeklődést keltett, ugyanis Kínában tabunak számít a szex oktatása. Az eset pikantériája, hogy a lány, bár van barátja, még szűz. Saját bevallása szerint abortuszon átesett kollégiumi lakótársnőjének akart segíteni, amikor hozzáfogott a könyv megírásához.

Az újságíró szakos Vang Csi másfél év alatt írta meg könyvét a tankönyvektől eltérő érdekes, színes stílusban. Évfolyamtársainak kérdőíveket osztott ki, ezeket is felhasználta a könyvhöz. A kötetben olyan, Kínában tabunak tekintett témákat is érint, mint az internetes szexpartnerek, az egyéjszakás kapcsolatok, a nemi betegségek, illetve a tanárok és a diákok közötti románc. A szerkesztők kihúzták a vibrátor használatáról szóló fejezetet.

A szerző az önkielégítést ajánlja a kínai diákoknak a szexuális frusztráció kezelésére, tanácsot ad az első szex, illetve az abortusz okozta megrázkódtatás kezelésére, feldolgozására. „Sok társam jobbára csak a gyakorlatban, vagy pornófilmekből sajátítja el a tudnivalókat. Ezért határoztam el, hogy megpróbálok olyasmit írni, amit más fiatalok szívesen olvasnak el” – mondta el a szerző.

Vang Csi január 15-én blogot is indított – és már az első tíz napon 420 ezren kattintottak rá. (MTI-Panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS