2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Progresszív rockkoncert: az év eseménye a Role számára

2006. december 05. 15:31, utolsó frissítés: 15:31

Az év legjelentősebb Role koncertjére kerül sor december 9-én 20 órától a csíkszeredai Agora Alapítvány szervezésében, a Szakszervezetek Művelődési Házában, Váljál azzá, ami vagy! címmel.

A zenekar újító jellegű, kísérletező progresszív zenei szemléletét bizonyítja ez az újabb produkció. Műfaji határokat nem ismerő, látványelemekben bővelkedő koncertjük hatalmas meglepetéseket tartogat minden igényes zenekedvelő számára – állítják. Ígéretük szerint Erdélyben első ízben kerül sor ilyen jellegű műsorra.

A Role legújabb zenei anyagának bemutatójával a Peter Gabriel, Pink Floyd, Genesis, Yes, Saga és mások által megalapozott, igényes koncertek hagyományait kívánja követni és továbbvinni sajátos, kizárólag role-os megközelítésben, tehát minden bizonnyal zenei és technikai újdonságokat felvonultató, sokkoló élményre számíthat a koncertlátogató.

A bemutató új szempontból csillantja fel többek közt Ady Endre, Lászlóffy Aladár és Molnár Vilmos verseit. A produkció különlegessége, hogy a Role együttes a verseket konceptszerűen összefogva egységes egészként önti dalba. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS