2019. aug. 20. keddIstván
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bush-ellenes indonéz vudu: az elnök felfúvódik tőle, mint a brokkoli?

2006. november 17. 12:46, utolsó frissítés: 12:46

Hollót, kígyót és kecskét áldozott a hétfőn Indonéziába készülő George W. Bush amerikai elnök ellen végrehajtott vudu rontási szertartás során egy indonéz mágus, aki a megölt állatok vérét brokkoli- és cukornádnövények rostjaival keverte el.

A csütörtöki vudu ceremóniát, amelynek az AFP tudósítója is tanúja volt, Ki Gendeng Pamungkasz indonéz mágus hajtotta végre: az állatvéres keverékkel előbb bekente az arcát, majd az ördöghöz imádkozott, arra szólítva fel, hogy "idézzen elő katasztrófákat Bush látogatása során".

A rontás "úgy felfújja majd" az amerikai elnököt, mint a brokkoli, "rosszul fogja magát érezni a látogatás során" - biztosította a jelenlévőket Pamungkasz. Bush "emberei paranoiásak lesznek, azt fogják hinni, hogy elnöküket megtámadták, és erős zivatar, mennydörgés is támad majd" - részletezte a mágia általa várt eredményét az indonéz varázsló.

Pamungkasz kifejtette: azért alkalmaz haiti eredetű vudu ritust Bush ellen, "mert ő nyugati ember, akire az indonéz fekete mágia nem hat". Arra a kérdésre, vajon számít-e arra, hogy a rontás eredményt hoz, a mágus így felelt: "Már alkalmaztam fehér emberek ellen vudu rontást Indonéziában, és mára mind meghaltak." Az indonézek közül igen sokan, különösan Jáva szigetén, hisznek a fekete mágiában, a szellemekben és az okkult erőkben - jegyezte meg az AFP. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS