2020. április 6. hétfőVilmos, Bíborka
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újabb kiskorú romalagzi: egy luxusvilla, egy Mercedes és egy dzsip az ajándék

2006. október 16. 18:11, utolsó frissítés: 18:11

Unokatestvérét vette el szombaton a magát Leo hercegnek nevező romavezér 12 éves fia, a cigány családokban dívó hagyomány szerint. Dorin Frâncu párja a 11 éves Pamela Mihai – mindketten 7. osztályos általános iskolások a Mehedinţi megyei Strehaián. A lakodalom a városban három napig tartott, hatszáz meghívott volt hivatalos rá. Leo herceg azt állítja, "szerelmi házasságról" van szó, mert a gyerekek "nagyon kedvelik egymást".

Az esküvői lakomára harminc sertés, tíz borjú és ötven pulyka húsából főztek. Az esküvő napján levágott ökör 30 millió lejbe került, a menyasszonyi csokor háromszáz szál gerberából állt. A nagyon ifjú pár egy tíznél is több szobából álló, márvánnyal kirakott villában fog lakni. A szülők egy Mercedest és egy dzsipet adtak nekik ajándékba.

Az esküvőt az alkalomra megbízott testőrség vigyázta, hogy a családtagokon kívül senki se fotózhasson vagy filmezhessen. A rendőrség több civil ruhás nyomozója bejutott az eseményre, és az esettel foglalkoznak a gyermekvédelmi hatóság szakemberei is. (libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS