2020. április 7. keddHerman
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Thai Psycho: tigriseledel lett az exférjből

2006. augusztus 04. 12:36, utolsó frissítés: 12:36

Megölette, megsütötte, majd tigrisekkel etette fel volt férjét egy thaiföldi asszony.

A brit Toby Charnaud kilenc évvel ezelőtt vette nőül Pannadát, akivel a Wiltshire-grófságbéli Chipelhamben lévő családi farmjára költözött - olvasható a The Sun című brit lap online kiadásában. A frigyből egy kisfiú, Daniel született, ám a házaspár kapcsolata megromlott. Megpróbáltak új életet kezdeni, végül a férj feladta, s beadta válókeresetét. Pannadának bánatpénzként 11 ezer fontot fizetett ki, további 6100 fontot pedig neje kártyaadósságai rendezésére fordított.

Az asszonynak azonban mindez kevés volt, így született a gyilkossági terv, hiszen gyermekük - volt férje örököse - révén, annak vagyona felett ő rendelkezett volna. Tavaly márciusban meghívta volt férjét, hogy vegye egy kicsit magához fiukat, Danielt. Amikor Toby belépett volt felesége házába, a rokonok a gyerek szeme láttára agyonverték a férfit, testét feldarabolták, megsütötték, majd elszállították a közeli Kaeng Krajan Nemzeti Parkba, ahol a tigriseknek vetették oda.

Néhány héttel később Pannada bejelentette férje eltűnését, ám az áldozat nővére és szülei nem hitték el a mesét, és magánnyomozót fogadtak. Pannada a bíróságon tagadta a gyilkosságot. Az öt "ítéletvégrehajtó" közül három viszont beismerte tettét.

Amennyiben a bíróság bűnösnek találja a feleséget, az asszonyra halálos ítéletet is kiszabhatnak. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS