2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Román Apokalipszis-hirdetők nyelvét vágták ki "az ördögök" teleholdkor

2006. július 14. 12:18, utolsó frissítés: 12:18

A péterfalvi Voichita Latut és lányát saját bevallása szerint teliholdkor, hétfő este meglátogatták az ördögök, és annak érdekében, hogy ne tudjanak hírt adni a közlegő világvégéről, kivágták a nők nyelvét - írja a Libertatea.

A két nőt állításuk szerint az ördögök levitték a pincébe, és kegyetlenül elverték. A Fehér megyei településen lakó ötvenéves asszony lánya 26 éves, és egy szászsebesi iskolában tanít román nyelvet és irodalmat. A rendőrök szerint a két nő valamilyen pszichikai zavar következtében öncsonkítást végzett, ezért pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá őket.

Voichita Latunak a nyelve hegye hiányzik, és több vágás található a szájüregében. A Libertateának ennek ellenére nyilatkozott, és nehezen formálva a szavakat, a következőket mondta: "Az ördögök eljöttek a földre, és meg akarják semmisíteni a világot. Beteljesül az Apokalipszis. Hallgassatok meg, testvérek, mert az igazat mondom! Azért vágták le a nyelvem az ördögök, hogy ne tudjak beszélni, és ki akarták mosni az agyunkat, nekem és a lányomnak. Az ördögök feketék voltak, nagyon erősek, jöttek és bezártak a pincébe, ahol kivágták a nyelvem és megvertek" - nyilatkozta a kezelés alatt álló asszony.

A rendőrök valóban megtalálták az asszony nyelvének levágott darabkáját, és az orvosi vizsgálat azt is igazolta, valóban elverték valakik. A lányát is beutalták, neki több vágás volt a homlokán, emellett agyrázkódást és koponyasérülést is diagnosztizáltak nála az orvosok. (libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS