2019. aug. 20. keddIstván
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Harapnak a blattolók Csehországban

2006. május 16. 12:09, utolsó frissítés: 12:09

Súlyos testi sértés okozása miatt négy hónapos szabadságvesztésre ítélte egy ostravai bíróság azt a férfit, aki tavaly potyautasként vitába keveredett a cseh közlekedési vállalat ellenőreivel, majd haragjában az egyiknek úgy a vállába harapott, hogy tíz napon túl gyógyuló sebet ejtett rajta. Az ellenőr vállán a harapás nyoma állítólag ma is látható.

Tomás Labda tavaly május elején utazott feketén egy ostravai villamoson a barátnőjével, és babakocsiban velük volt kisgyermekük is. Egyik felnőttnek sem volt menetjegye, Labda azonban azt állította, hogy szeretett volna jegyet venni a villamos vezetőjétől, annak azonban nem volt aprója. Miután a villamos vezetője a férfi szavait nem erősítette meg, a potyautas és a két ellenőr között hangos veszekedés robbant ki, amely tettlegességgé fajult. Labda igazolni sem kívánta magát, hanem dulakodni kezdett, majd váratlanul erőteljesen beleharapott az egyik ellenőr vállába, és félrelökve őt, barátnőjével együtt gyorsan leszállt a szerelvényről. A megállóban az ellenőrök rendőri segítséggel végül is megfékezték a feldühödött és agresszív potyautast.

Egyébként nem ez az első harapós potyautas eset Csehországban: öt évvel ezelőtt egy férfi Prágában az ellenőrrel való veszekedés közben leharapott egy darabot vitapartnere egyik füléből. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS