2019. május 20. hétfőBernát, Felícia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjei: egy kivétellel mind Nagy István

2006. február 10. 14:00, utolsó frissítés: 14:00

Szegedi kampányközpontjában – egy albérletben – pénteken bemutatta jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP); egy kivétellel mindegyiküket Nagy Istvánnak hívják, a titokzatos jelöltről, Niner Kuduri Ussurról azonban a párt szóvivője, Kovács Gergely nem kívánt részleteket elárulni.

A néhány héttel ezelőtt intenzív kampányt indító, a választási harcot kifigurázó "ál-párt" örök életet és ingyen sört, na meg adócsökkentést ígér. A csongrádi megyeszékhelyen két és fél esztendővel ezelőtt feltűnt kétfarkú kutya a választási indulásnak köszönhetően országos ismertségre tett szert – mondta a mutáns állatot megalkotó street art művész.

Sajnos a negatív kampány az MKKP-t is elérte: megalakult az Egyfarkú Kutya Párt, amely az interneten valótlan rágalmakat kezdett terjeszteni az "ál-párt" jelöltjeiről – mondja a szóvivő. Írásaikban azt állítják, Nagy István ügynök volt, illetve egy kínai üzemről közölnek hamisított dokumentumokat, ahol állításuk szerint kétfarkú lényeket gyártanak – tudatta a szóvivő. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS