2020. január 22. szerdaVince, Artúr
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Olasz szexturizmus Romániába?

2005. augusztus 04. 15:53, utolsó frissítés: 15:53

Mint a szexuális örömök országát mutatja be Romániát a Libero bulvárlap egyik július végi számában – írja az Evenimentul Zilei. Az olasz napilap riportere arról a jelenségről számol be, hogy az 50-es olasz férfiak akár személyes, akár üzleti ügyben érkeznek az országba, kiruccanásaik rendszerint kalandokkal végződnek.

A cikk írója szerint a szokást lassan átveszik a 35-40 év közöttiek is, akik 400 euróból akarnak megúszni egy kellemes hétvégét. Az egyik serkentő tényező, hogy a Blue Air cég bevezetett egy, heti háromszor közlekedő Bergamo-Bukarest járatot, rendkívül kedvező áron.

Az olasz újságíró beszámol egy bukaresti hétvége alkalmával szerzett személyes tapasztalatairól: a repülőjárat rendszeres utasaival folyatott beszélgetéseiről, illetve kalandjáról néhány román hölggyel.

A hasonló élményekre vágyók a cikkből megtudhatják, hogyan léphetnek kapcsolatba a lányokkal, milyenek az árak és hogyan óvakodjanak a zsebtolvajoktól. A riport szerint Románia ideális hely az olasz kalandkereső férfiaknak: közel van, könnyű ide eljutni és nagyon kedvezőek az árak. (evz)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS