2020. január 22. szerdaVince, Artúr
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megvan az első román pornó-szappanopera

2005. augusztus 02. 12:53, utolsó frissítés: 12:53

Pornó-szappanopera – így határozhatnánk meg a román pornószínész, Titus Steel friss televíziós produkcióját.. Ismerve a honi polgárok a műfaj iránti igényét, Titus megalkotta a film-folyam első részét: „hirtelen jött az ötlet egy este, amikor az ágyban feküdtem, és gondolkodtam. Hirtelen tollat ragadtam, és papírra vetettem a szcenáriót. Minthogy Romániában nincs túl sok színész a műfajban, magamat és a barátnőmet is bevettem a szereposztásba” – nyilatkozott a színész.

A cselekményt – ha nevezhetjük így – egy Snagov-i villában, egy bukaresti clubban és egy irodában filmezték. Ha ez hivatalosan is lehetséges, Titus a Hamupipőke XXX címet adná a szappanoperának, minthogy a főhősnő nem ápol rózsás kapcsolatokat rokonaival. A teleregény hősnője egyébként – mi sem természetesebb – nem cipellőjét, hanem melltartóját veszíti el, és ez alapján talál rá a királyfi, pontosabban egy svájci üzletember, akit maga az ötletgazda alakít.

A két órás és tíz perces „alkotást” jövő hónapban dobják piacra DVD-n. A folytatást a terevek szerint Ibizán kapják lencsevégre. (libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS