2019. október 16. szerdaGál
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Áprilisi tréfa volt "Csurka lemondása"

2005. április 01. 16:17, utolsó frissítés: 16:17

Kénytelen volt utólag elnézést kérni az olvasóktól a Nemzeti Hírháló jobboldali hírlevél rendszerfelelőse, mivel a ma reggeli órákban közleményként küldte ki a listára azt a levelet, amely állítólag Csurka István mailcíméről érkezett, és amelyben a MIÉP elnöke bejelenti visszavonulását a politikai életből.

A MIÉP vezetősége a Hírhálónak megerősítette a tényt, hogy csupán április elsejei tréfáról volt szó. Idézünk a hitelesnek vélt levélből:

"Ezúton kérek bocsánatot, különösen a hithű MDF-esektől és MIÉP-esektől, hogy III/III-as beszervezésemet csak évekkel a rendszerváltozás után, '93-ban vallottam be, amikor már az új politikai elitbe is bekerültem. Próbáltam korábban is, de csak Antall – ügynökmúltammal való - zsarolása adta meg az elégséges okot. Megkövetem harcostársaimat is, akiket az elmúlt néhány évben ügynököknek bélyegezve sorra kirúgattam a magyar igazság pártjából. (...)

Nem tudom, hogy a MIÉP még számottevő politikai tényezové válhat-e... De velem már biztosan nem. Benyújtottam lemondásomat a párt megmaradt elnökségének, átadom irodámat, és megszüntettetem ezt az e-mail címemet is. Ez az utolsó levelem.

Most már elég pénzt gyűjtöttem össze ahhoz, hogy nyugdíjas éveimben biztonságban, boldogan éljek. Véget vetek annak a harcnak is, melyet a keresztényekkel vívtam a házasság intézményével szemben, az élettársi viszony népszerűsítéséért, ezért hamarosan feleségül is veszem Papolczyné Balla Gizellát, a MIÉP sokak által alaptalanul támadott - hiszen sikeres - kampányfőnökét." (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS