2020. január 19. vasárnapSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kiábrándították a gyermekeket a Télapóból

2004. december 09. 12:25, utolsó frissítés: 12:25

Sok dolga akadt idén a Télapónak, nem jutott ideje a látogatóba érkezett gyerekek fogadására, írja a Guardian. A sírdogáló gyerekeket végül egy szedett-vedett, angolul csak makogó pótmikulás próbálta elbűvölni egy étterem konyhájában.

"A Télapó-lak valóban festői volt, tényleg karácsonyi hangulatba kerültünk. Volt ott rénszarvas, kutyaszán, motoros szánok" – nyilatkozta a Guardiannak Hilary Hughes. A hatvanöt éves nő három év alatt spórolta össze a pénzt unokái álomutazására, amire a négy kisgyerek mellet két gyermekét is magával vitte.

Mint mesélte, két órát szánoztak a Télapó-lakig a fagyos időben, ahol a nagy tömeg miatt a túravezetők a Télapó egyéb elfoglaltságaira hivatkozva lemondták a találkozót. "Elszabadult a pokol, a szülők ordibáltak, a gyerekek szipogtak" – mesélte.

A karácsonyi álomutazást ígérő Transun Travel elismerte, hogy akadtak "nehézségek". A társaság "együttérzően" fogja elbírálni a kárigényeket. Nehéz dolguk lesz. Mrs. Hughes szerint két nagyobb unokája, a tízéves Thomas és a nyolcéves Millie annyira csalódott volt, hogy többé már nem is hisz a Télapóban. (index)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS