2019. október 16. szerdaGál
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Eltévedt az oktató a hajtási vizsgán

2004. szeptember 27. 12:44, utolsó frissítés: 12:44

Egy brit tinédzsernek három óráig tartott a forgalmi vizsgája, mert a vizsgáztatója eltévedt Londonban. A tizennyolc éves lány, Tina Wilson egy idő után sírva vezette tovább a Nissan Micráját, de végül a vizsga után megkapta a jogsiját.

A lányt akkora stressz érte, hogy még az orra vére is eleredt. Több kilométeren át vezetett a városi csúcsforgalomban, miután a nem helyi vizsgáztatója rosszul irányította őt. Tina így számol be megpróbáltatásairól: "Próbáltam nem pánikolni, de teljesen stresszes lettem. A lábaim remegtek. Az oktató a világért sem mondta volna, hogy befejeztük a vizsgát."

"Azt hittem, ő tudja, hogy merre megyünk, de csak messzebb és messzebb kerültünk." A dráma fél óra elteltével kezdődött – normális esetben a vizsga negyven percig tartott volna, most három órára nyúlt – Wansteadben, Észak-Londonban.

A vizsgáztatója middlesbrough-i volt, és amikor egy útlezárásba akadtak, összezavarodott. Pár perccel később már a három sávos, belváros felé vezető A12-es úton voltak. Mikor Tina megfordult, nem tudott eligazodni az elővárosi utcák tömegében.

Végül, mivel egyiküknél sem volt mobiltelefon, leintettek egy taxit, és azt tizenegy kilométeren keresztül követve találtak vissza Wansteadbe. A lány anyja és a vizsgáztató cég már a rendőrséget akarta hívni, amikor végül visszaértek. Az ügyben vizsgálatot indítottak. (index)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS