2019. november 18. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Száz pert indított egy Focsani-i férfi, csakhogy a bírónőt láthassa

2004. augusztus 05. 11:09, utolsó frissítés: 15:56

A Vrancea megyei férfi saját bevallása szerint azért indított körülbelül száz pert a városi bíróságon, mert fülig szerelmes az egyik bírónőbe. A 47 éves Sandu Gurguiatu állítása szerint a szerelem első látásra három évvel ezelőtt következett be, mikor először meglátta Elena Lala bírót a törvényszéken.

"– Teljesen bolondultam érte. Amikor megtudtam, hogy házas, fogalmam sem volt, hogyan tudhatnám ismét látni. Aztán rájöttem, a bíróság az egyetlen megoldás, így tanulmányozni kezdtem a törvényeket és több mint száz ügyben bepereltem azt a vállalatot, ahol dolgozom. Így szinte minden héten látom őt! – magyarázta a Libertatea napilapnak.

A férfi három év alatt egyszer sem vallotta be érzelmeit a bírónőnek, akivel kizárólag jogi kérdéseket szokott megbeszélni. Az érintett bíró a riporter kérdésére azt válaszolta, sajnálja a férfit, és meg van lepődve, viszont csöppet sem szórakoztatja az eset. "– Az igaz, hogy számos ügyben bíráskodtam, ahol Gurguiatu volt a felperes, de az én szememben a törvényszék előtt mindenki egyenlő" – mondta. (ananova)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS