2019. aug. 20. keddIstván
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megverték az utast a részeg stewardessek

2004. július 21. 12:42, utolsó frissítés: 12:42

Az Aeroflot Moszkvából a szibériai Nyizsnyevartovszkba tartó járatának egyik utasát súlyosan bántalmazták a józannak nem mondható utaskísérők. Az Izvesztyija című lap keddi jelentése szerint az A. Csernopupnak nevezett utas azt találta mondani a személyzet egyik tagjának, hogy szívesebben venné józan utaskísérők szolgálatait, mire az önérzetében magát sértve érző utaskísérő, és segítségére érkező társa ütni verni kezdte a szerencsétlen férfit.

A gép egy másik utasa, aki saját jól felfogott érdekében utazás közben nem méltatlankodott, és így megúszta az ütlegeket, az Izvesztyijának elmondta, hogy Csernopup dagadt szemekkel, arcán lila foltokkal szállt ki a gépből, és a repülőtéri hatóságok azonnal orvoshoz kísérték.

Egy másik utas arról számolt be, hogy a személyzet csaknem megfeledkezett étel felszolgálásáról is, csak jóval a felszállás után kezdték kihordani a tálcákat, amit bár ne tettek volna, mert a felszolgált ételek fele az utasok ölében, vagy a padlón kötött ki.

Az Aeroflot szóvivője kénytelen volt elismerni, hogy a történet szóról szóra igaz, bár arra hivatkozott, hogy az utaskísérők egy velük szerződéses viszonyban lévő másik társaság, az Aviaenergo alkalmazottai voltak. A gép egész személyzetét átmenetileg felfüggesztették állásából, és az ügyben vizsgálatot indítottak – tette hozzá a szóvivő. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS