2019. november 18. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Románia: perelt, mert szerelmes volt a bírónőbe

2004. július 16. 11:18, utolsó frissítés: 11:18

Több mint száz bírósági pert indított egy férfi, saját bevallása szerint csakis azért, mert szerelmes lett a bírónőbe. A 47 éves Sandu Gurguiatu azt mondta, azért perelt állandóan, mert ez volt az egyetlen esélye, hogy láthassa szíve választottját.

Az agglegény azt állítja, azonnal beleszeretett a bírónőbe, mikor három évvel ezelőtt először belépett a tárgyalóba. "Szerelem volt az első látásra. Úgy beleszerettem, mint egy bolond, és amikor megtudtam, hogy férjnél van, ki kellett találnom valamit, hogyan láthatnám máskor is" – nyilatkozta a Libertatea című napilapnak. "Csak a bíróságon láthattam, ezért elkezdtem a jogot tanulmányozni, és bepereltem a vállalatot, ahol korábban dolgoztam. Több mint száz pert indítottam, így majdnem minden héten láthattam."

A férfinak azonban ahhoz már nem volt bátorsága, hogy elmondja az érzéseit a bírónőnek, így mindig csak a peres ügyekről beszélgettek. "Sajnálom ezt az embert, de nem mondhatnám, hogy örülök, inkább meg vagyok lepve" – mondta a bírónő, akinek eszébe sem jutott, hogy a férfi talán szerelmes belé. Neki is feltűnt, hogy a férfi sok pert indított, de mint mondta, számára minden ügyfél egyforma. (velvet)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS