2019. december 10. keddGombóc, Judit
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A pénz és a szex együtt boldogít?

2004. július 07. 12:33, utolsó frissítés: 12:33

A pennsylvaniai Allegheny egészségügyi intézet több ember kikérdezése után arra a megállapításra jutott, hogy gyakrabban bújnak ágyba és lesznek boldogak azok, akiknek magasabb a jövedelme. A középiskolát nem elvégzettek egyharmada és az évi 15 ezer dollár alatti keresetűek fele csak több napos kihagyás után bújik néhanapján ágyba kedvesével. Ugyanakkor a megkérdezettek több mint négyötödéről kiderült, hogy vagy monogám kapcsolatban él, vagy egyáltalán nem él szexuális életet.

A 65 év felettieknek mindössze négy százaléka számolt be az elmúlt egy év alatt három vagy több partnerről, igaz, ennek a korosztálynak a hatvan százaléka már nem aktív az ágyban. Ezzel egyidejűleg az is kiderült, hogy a 44 év alattiak között is hat százaléknyian vannak azok, akik szexuális problémákkal küszködnek.

A felmérésből az is kiderült, hogy a megkérdezettek egyharmada az elmúlt egy év alatt egy partnerrel dicsekedhet, igaz, kirívó adat is akad: a valóságtartalom firtatása nélkül eláruljuk, a felmérésben részt vevő egyik szereplő 76 társat számolt össze. Arról nem szólnak a hírek, hogy ő melyik jövedelmi kategóriába tartozik.(ma.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS