2019. aug. 20. keddIstván
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Schwarzenegger DNS-ét árulják az interneten

2004. május 24. 17:02, utolsó frissítés: 17:02

Az Ebay online aukciósház oldalain „Schwarzenegger DNS-e” címmel valaki megpróbálta elárverezni a kaliforniai kormányzó félig elszopogatott toroktisztító cukorkáját.

"Birtokomban van az adott személy DNS-mintája" – állt a Schwarzenegger által félig elfogyasztott cukorka leírásában. Az árverés kezdeményezője szerint a becses darabot személyesen halászta ki a szemetesből, ahova a filmsztár hajította.

Az Ebay-re feltett képeken a fentiek bizonyítékaként látható volt a kaliforniai kormányzó által félig kivégzett cukorka képe. Az Ebay azonban a hétvégén eltávolította a teljes ajánlatot, mivel a szabályzatuk szerint "nem engedélyezett a testrészek árverezése".

"A nemzetközi sztároktól származó relikviák gyűjtői számára itt a kihagyhatatlan alkalom" – írta a cukorka kísérőszövege. Az AMF814 nicknevet használó eladó elmondása szerint Arnold Schwarzenegger egyik nyilvános fellépésén közelről látta, ahogy a kormányzó szemétbe dobta alig használt toroktisztító cukorkáját, ezért a trófeát rögtön ki is bányászta onnan.

A kaliforniai kormányzó irodájában megerősítették, hogy az 56 éves osztrák származású politikus-filmsztár rendszeresen fogyaszt toroktisztító cukorkákat, írta az APA hírügynökség. Az Ebay-en jelenleg további 115, Schwarzeneggertől származó szuvenírre lehet licitálni. (index)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS