2019. aug. 20. keddIstván
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Britney Spears máris beadta a válópert

2004. január 05. 12:17, utolsó frissítés: 12:20

Britney Spears amerikai popsztár szombaton váratlanul férjhez ment egy gyerekkori barátjához, az ugyancsak 22 éves Jason Allen Alexanderhez. Az előre be nem jelentett boldogító igent a Las Vegas-i Kis Fehér Esküvői Kápolnában mondták ki, amelynek oltárához a helyi Palms Hotel egyik szállodainasa vezette Spearst. A férjről annyit lehet tudni, hogy Spears gyermekkori barátja, aki először egy hónapja, az énekesnő születésnapi partiján tűnt fel. Szemtanúk szerint a Grammy-díjra jelölt énekesnő a formaságokra nem sokat adva farmernadrágban és baseballsapkában fogadott örök hűséget párjának.

Britney SpearsBritney Spears
Az esküvő ötlete péntek éjszaka fogalmazódott meg a fiatal pár fejében. Spears a bulizás közben a hotel Ghostbar elnevezésű hiphop szórakozóhelyén a kidobó-emberhez fordult és rendelt egyet a hotel zöldessárga színű limuzinjai közül. A sofőrrel Las Vegas legnépszerűbb, gyors házasságokat lebonyolító kápolnájába vitették magukat, ahol többek között Bruce Willis és Demi Moore is házasságot kötött. A kápolna olcsónak számít, mindössze 2,5 millió lejnek megfelelő összegért végzi a szertartásokat.

Az énekesnő máris meggondolta magát. Britney lemezkiadója, a Jive Records közleménye szerint az esküvő olyan tréfa volt, mely túl jól sikerült. A házasság ugyanis akkor is érvényes, ha a felek nem gondolták komolyan az igent. Britney és újdonsült férje ügyvédek jelenlétében még aznap délután aláírta a házasság felbontásáról szóló kérvényt. A lemezkiadó közleménye szerint a házasság a hétfői nappal felbontottnak tekinthető. (mti, velvet)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS