2019. október 16. szerdaGál
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bordélyházat ígér a marosvásárhelyi polgármester

2003. december 12. 18:50, utolsó frissítés: 18:50

Megépítem az első telepet - jelentette ki Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere, aki szerint 200-300 szobás, parkosított környezetben levő épületre gondolt, ahol kedvükre áldozhatnak az élvezeteknek az arra igényt tartók. A gond csak az, hogy nincs olyan közterület, s az erre a célra átalakítható istállókat is eladták.

A kijelentés annak kapcsán hangzott el, hogy a volt Kossuth utcában tarthatatlan a helyzet a szolgáltatásaikat kínáló örömlányok miatt, s a polgármester a sajtó segítségét kérte, hogy a bordélyház építésére alkalmas közterületet s a vállalkozó szellemű bérlőt megtalálja. Először a romakérdést oldja meg, a központban illetve a Rovinari negyedben lakó családoknak az átköltöztetésével a Baneasa úton elképzelt közös lakásokba, s a Hidegvölgyben tervezett 80 ikerház felépítésével (a 400 viskó helyébe), majd következhetnek az örömlányok.

A szolgáltatás nyilvánossá tétele nem lesz könnyű, mert nagy pénz forog ezen a területen, de mindez nem gátolja meg abban, hogy megoldást találjon - jelentette ki Florea, majd hozzátette, hogy addig azonban várnia kell, amíg az erre vonatkozó jogszabály napvilágot lát. (uno.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS