2020. január 19. vasárnapSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Pályázati felhívás orvosi szolgálati lakás elfoglalására Sepsiszentgyörgyön

2019. december 10. 17:43, utolsó frissítés: 17:44

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet családorvosok, állami intézményben dolgozó szakorvosok, gyógyszerészek számára Sepsiszentgyörgyön egyszobás szolgálati lakás elfoglalására, márciusi beköltözéssel. Jelentkezési határidő: 2020. január 10.

A lakhatási támogatás két évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A nyertes pályázó e két év alatt önköltségi áron lakhat a szolgálati lakásban.
A lakás konyhája bútorzattal és elektronikai cikkekkel felszerelt.

A meghirdetett lakás a Sepsiszentgyörgyi Studium Orvosi Szolgálati Lakások épületében található, amelyet az alapítvány 2015-ben épített a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház udvarán a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával, Kovászna Megye Tanácsával és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalával partnerségben.

A pályázati iratcsomót küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet. További részletek itt. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS