2020. június 1. hétfőTünde
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A szélenergiáé és az elektromos autóé a jövő? – Csala Dénes lesz a Blogdíler meghívottja

2019. november 04. 11:26, utolsó frissítés: 11:26

Újabb meghívottal jelentkezik a Blogdíler, ezúttal Csala Dénessel beszélgetünk november 7-én, 19 órától az 1568 Bistroban!A #mesterségemcímere tematikára épít az új évad. Idén ősszel a Thinkonomyval karöltve olyan szakmákból hívunk meg sikeres szakértőket, akik ötleteikkel az erdélyi fiatalok pályaorientációját segítik.

A pódiumbeszélgetésen szó lesz arról, hogy mennyire nyújt megoldást a szélenergia és az elektromos autó a környezetszennyezésre, milyen irányba kell fejlődniük ezen technológiáknak, hogy nagyobb hasznukat vegyük a mindennapokban. Úgy érezzük, hogy annyira keveset tudunk még ezekről az innovatív technológiákról, illetve a mögöttük álló szakemberekről, hogy kitűnő lehetőség a kolozsvári fiataloknak informálódni e téren!

A Blogdíler 2016 szeptemberében indult, hogy az erdélyi blogolni vagy vlogolni vágyó fiataloknak bemutassa a szakma rejtelmeit sikeres példákon keresztül. Az első évadban az Igen, tessék!-mozgalom támogatásával öt meghívottal jelentkezett a Blogdíler.

A 2.0-ás Blogdíler a divat világából hívott meg szakembereket, akiknek segítségével az erdélyi közönség jobban megismerhette a szakma csínját-bínját, valamint azzal a céllal is, hogy utat mutassanak és tippeket adjanak az itthoni pályakezdő tervezőknek. A 2017-es évad az OMDSZ (Országos Magyar Diákszövetség) támogatásával jött létre.

További részletek a Facebook és Instagram oldalon. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS