2020. május 31. vasárnapAngéla, Petronella
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kreatív és innovatív középiskolás vagy? Jelentkezhetsz egy vagány tehetségkutató versenyre

2019. október 24. 13:43, utolsó frissítés: 14:08

A Magyar Innovációs Szövetség 29. alkalommal hirdette meg középiskolások számára az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az M5 Csatorna közreműködésével, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával - tájékoztatnak a szervezők.

Pakucs János, a szervezőbizottság elnöke ismertette a 2019-2020-ra kiírt 29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny feltételeit. Főként olyan kreatív fiatalokat keresnek, akik felismertek valamilyen műszaki, természettudományos problémát, és van saját ötletük a megoldásra is. Pályázni lehet műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, ill. tudományos munka eredményével. A kidolgozandó vagy megoldandó feladat max. 2 oldalas vázlatát 2019. november 27-én, 15 óráig beérkezően lehet feltölteni a www.innovacio.hu/nevezes oldalra. A verseny részletes felhívása a www.innovacio.hu portálon olvasható.

Kedvcsinálónak a 28. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen egyik dicséretesével, a kolozsvári Kovács Róbert-Jenővel készített anyagunkat ajánljuk, amelyben a levegő páratartalmát hasznosító okoscserepét mutatja be. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS